Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

„Separare și Unificare – provocări actuale în psihoterapie și dezvoltare personală”

- conferință națională -
Ediţia a IX-a, 26-27 Octombrie 2019, Bucureşti
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Panduri 90

W 1 - Separare și unificare în comunitatea psihologilor – noi provocări și soluții în dezvoltarea personală, consiliere și psihoterapie.

COORDONATOR:    prof. univ. dr. Iolanda MITROFAN , Universitatea din București, impreuna cu lect. univ. dr. Mariana BADEA, lect. univ. dr. Denisa Cristina GODEANU, lect. univ. dr. Ligiana Mihaela PETRE, psih. MD Claudia (POPESCU) TĂNASE, conf. univ. dr. Elena Otilia VLADISLAV și Lect. univ. dr. Lucian ALECU

 

Fondator al Societății de Psihoterapie Experiențială Română și al Institutului SPER, autor al metodei P.E.U. (marcă înregistrată OSIM) și al psihodiagnozei experiențiale, psihoterapeut formator în consiliere și psihoterapie experiențială a unificării, terapii creative, analiză reichiană și transgenerațională unificatoare, dezvoltare personală și transpersonală, terapii de grup, de cuplu și familie, psiholog clinician principal, specializări și colaborări în Olanda, Franța, Belgia, Canada, SUA, Spania, grandparent FRP; profesor universitar dr. în cadrul Universității din București, coordonator de stagii masterale și doctorale în psihologie (specialitățile Psihoterapie, Consiliere și Psihologie Clinică), Doctor „Honoris Causa” al Universității „Petre Andrei” din Iași, Membru în Consiliul Internațional al Psihologilor (IPC), fondator și membru al Journal of Experiential Psychotherapy. Președinte SPER.

DESCRIERE WORKSHOP

Separare și unificare în comunitatea psihologilor – noi provocări și soluții în dezvoltarea personală, consiliere și psihoterapie.


Workshop colectiv: Separare și Unificare în comunitatea psihologilor
 
Vă invităm să participați la un demers colectiv orientat către deblocare, dezvoltare și sănătate. Comunitățile sunt caracterizate prin a împărți un sentiment al spațiului si identității, însă mai ales prin ”a pune în comun”. În acest sens vă propunem să punem în comun mintea creativă și atasamentul față de profesia noastră pentru a debloca împreună potențialul de dezvoltare minunat pe care aceasta îl are. Astfel vom participa la un efort de colectiv de explorare, înțelegere și poate soluționare a unor teme esențiale precum: bucuriile, dificultățile, miturile din cadrul profesiei, învățământul formativ, școala viitorului.
 
Sperăm ca astfel să putem genera împreună o experiență transformatoare și unificatoare. Va asteptam cu drag!
 
Sâmbătă, 26 octombrie 2019
15:0018:00 (Trei ore)