Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

„Separare și Unificare – provocări actuale în psihoterapie și dezvoltare personală”

- conferință națională -
Ediţia a IX-a, 26-27 Octombrie 2019, Bucureşti
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Panduri 90

W 2 - Ceva dulce? Atelier de psihonutriție și dezvoltare personală.

COORDONATOR: lect. univ. dr. Ligiana Mihaela PETRE, impreuna cu psih. MD Maria Gemescu și

psih. MD Horia Centiu

lect. univ. dr. Ligiana Mihaela PETRE Psihoterapeut și consilier principal, formator și supervizor P.E.U., psiholog clinician principal, supervizor în psihologie clinică, specializată în consiliere și psihoterapie unificatoare, dezvoltare personală individuală și de grup, terapii creativ-expresive, psihosomatică, somatogenogramă și artgenogramă, psihonutriție, lector universitar – Universitatea din Bucureşti.

Maria Gemescu

Consilier psihologic, masterat în „Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (PEU) și dezvoltare personală”, practicant în domeniul consilierii experiențiale (individuală și de grup) și în domeniul psihoterapiei experiențiale și a unificării (individuală și de grup), co-autor al cărții ,,Mindfulness și optimizarea comportamentului profesional” (Editura SPER, 2017), autor și co-autor al unor articole științifice despre tehnicile mindfulness în psihoterapia de cuplu, prevenția terțiară a depresiei și anxietății, eficacitatea psihoterapiei pentru persoanele cu infertilitate, experiență în asistarea psihologică a persoanelor cu infertilitate, interese de cercetare a tehnologiilor moderne în prevenția terțiară în domeniul clinic și subclinic.

Horia Centiu

Consilier psihologic, masterat în „Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (PEU) și dezvoltare personală”, practicant în domeniul consilierii experiențiale (individuală și de grup) și în domeniul psihoterapiei experiențiale și a unificării (individuală și de grup), cu experiență în asistarea psihologică a persoanelor cu patologie binge-eating, interese de cercetare în domeniul patologiilor alimentare.

 

DESCRIERE WORKSHOP


Ceva dulce? Atelier de psihonutriție și dezvoltare personală.

Te asigurăm că nu încercăm să te „îndulcim” cumva. Este doar o invitație la un exercițiu de conștientizare a rolului preferinței alimentare pentru gustul dulce în viața ta. Observi, nicio „vorbă dulce”… J