Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

EDIȚIE ANIVERSARĂ Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească

Tema conferinței: „Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personală”

- conferinţă naţională -
Ediţia a VIII-a, 3-4 Noiembrie 2018, Bucureşti
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Panduri 90

Invitaţie

sper

 

Dragi colegi, prieteni și colaboratori,

 

Avem bucuria să vă anunțăm organizarea ediției aniversare a Conferinței de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare: „Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească”

Vă invităm să participați la ediția a VIII-a a Conferinței. Aceasta va avea loc în primul weekend din noiembrie - 3-4.11.2018, la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației din Șos. Panduri 90.

Având în vedere atât caracterul aniversar al conferinței, cât și reușitele anterioare în urma colaborării cu dumneavoastră avem bucuria de a conta și anul acesta pe participarea dumneavoastră.

Ediția Aniversară ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească” va reuni sub tema Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personalăcercetarea, practica, ideile, inovațiile și provocările specialiștilor care au creat oferta de manifestări ale conferinței, în încercarea de a găsi un limbaj comun și elemente de noutate cât mai orientate către interesul beneficiarilor.

Ca de fiecare dată încercăm să sprijinim efortul colectiv de formare continuă al specialiştilor din domeniu, precum şi al celor din domeniile conexe (medical, educaţional, social). Ne adresăm cu deschidere şi căldură tinerilor aspiranţi la competenţa vocaţională de psihoterapeut, consilier psihologic sau trainer de dezvoltare personală, cât şi studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor.

Vă aşteptăm cu uşile minţii şi inimii larg deschise! Curiozitatea și deschiderea noastră sperăm să fie contagioase în efervescența unor subiecte atât de profunde. Sperăm să ne conectăm şi unificăm ideile şi eforturile pentru o dezvoltare profesională de calitate, sub semnul autenticităţii, realismului şi al responsabilităţii. Aşadar, sunteţi bineveniţi din toate direcţiile, în jurul “mesei rotunde” care îşi extinde graniţele la nesfârşit, în slujba cunoaşterii, sănătăţii, a vieţii şi a armoniei personale şi colective.

Cu cele mai bune gânduri,

Prof. Univ. Dr. Iolanda Mitrofan

Președintele Societatății de Psihoterapie Experienţială Română (Institutul SPER)